پنجره اولی ها

مجموعه مطالب مربوط به همکاران پایه اول

ادامه مطلب

پنجره دومی ها

مجموعه مطالب مربوط به همکاران پایه دوم

ادامه مطلب

پنجره سومی ها

مجموعه مطالب مربوط به همکاران پایه سوم

ادامه مطلب

پنجره چهارمی ها

مجموعه مطالب مربوط به همکاران پایه چهارم

ادامه مطلب

پنجره پنجمی ها

مجموعه مطالب مربوط به همکاران پایه پنجم

ادامه مطلب

پنجره ششمی ها

مطالب مربوط به همکاران پایه ششم

ادامه مطلب

فایل های مورد نیاز همکاران

فایل های مورد نیاز همکاران

ادامه مطلب

جملات زیبا و پندآموز

جملات زیبا و پندآموز

ادامه مطلب

داستان های خواندنی

داستان های خواندنی

ادامه مطلب

طنزهای کوتاه و تصویری

طنزهای کوتاه و تصویری

ادامه مطلب
برخی از انسان‌ها سال‌هاست که آدامس می‌ جوند. نیاکان آنها هم صمغ به دست آمده از قطران پوست درخت غان را می‌ جویده‌‌اند.
در فرهنگ‌های مختلف نیز از یونانیان باستان گرفته تا سرخ پوستان آمریکا، مواد آدامس ‌مانند مختلفی از رزین‌ها و سایر پس‌مانده‌های درختان، علف‌ها و سایر گیاهان ساخته می ‌شد.
سابقه آدامس‌های امروزی به دهه 1860 میلادی باز می ‌گردد، هنگامی که ماده‌ای به نام چیکل (chicle) تولید شد. چیکل در اصل به عنوان یک ماده لاستیکی از مکزیک وارد شده بود که از یک درخت همیشه ‌سبز گرمسیری به نام Manilkara chicle استخراج شده بود، به همان طریق که "لاتکس" از درخت کائوچو گرفته می ‌شود.
صمغ چیکل به خاطر نرم تر بودن و نگه داشتن طولانی ‌مد‌ت تر رایحه، به تدریج نسبت به سایر رزین‌ها در تهیه آدامس‌ها رواج بیشتری پیدا کرد.
اکنون اغلب آدامس‌ها از مواد صنعتی ساخته می‌ شوند، چرا که ارزان تر و در دسترس ‌تر هستند.


تاريخ : سه شنبه 1390/05/11 | 14:14 | نویسنده : علی خلقتی |